Renault Dacia Nissan Srbija

RENAULT POGONSKI SKLOPOVI: SVEOBUHVATAN ASORTIMAN U KOME IMA ZA SVAKOGA PO NEŠTO

Otkrijte našu E-TECH tehnologiju koja se nalazi u našim električnim i hibridnim vozilima.

Pogonski sklop, baterije, domet vožnje, ušteda troškova.... otkrijte sve prednosti električnog pogona Renault!

Čistiji pogonski sklop
Renault Dacia Nissan Srbija | Čistiji pogonski sklop
Dajte svoj dopinos smanjenju buke i zagađenju životne sredine uz E-TECH Electric tehnologiju. Punite svoje baterije potpuno obnovljivom energijom i putujte sa nula izduvnih gasova, čestica i CO2 emisija. Gradska vožnja nikada nije bila lakša!
Novi način vožnje
Renault Dacia Nissan Srbija | Novi način vožnje
Otkrijte radost tihe vožnje bez vibracija sa našom električnom tehnologijom koju smo razvili zahvaljujući Renault stručnosti koju smo sticali poslednjih 10 godina. Reaktivniji prelaz vašeg automobila, svestranost i dinamična vožnja će vas odvesti na putovanje kao što ne bi mogao nijedan drugi pogonski sklop.
Ekonomična tehnologija
Renault Dacia Nissan Srbija | Ekonomična tehnologija
E-TECH Electric tehnologija konstantno štedi vaš novac nudeći vam troškove punjenja koji su jeftiniji od punjenja rezervoara za gorivo. Svedite troškove održavanja vašeg vozila na minimum tako što ćete reći zbogom zupčastim kaiševima, svećicama i ostalim elementima koji moraju često da se menjaju. Zamena ulja će postati prošlost!
Iskusite radost vožnje hibridnog vozila
Renault Dacia Nissan Srbija | Iskusite radost vožnje hibridnog vozila
Već od svog potpuno električnog pokretanja, hibridno vozilo će vas osvojiti prijatnom vožnjom i efikasnošću. Električna tehnologija u našim E-TECH modelima nudi dinamičniji zamah i potpuno električnu vožnju do 80% vremena. Za optimalnu udobnost, naši hibridni automobili ne zahtevaju utičnice i kablove i imaju automatski menjač za neometanu vožnju.
Smanjite svoju potrošnju za 40%
Renault Dacia Nissan Srbija | Smanjite svoju potrošnju za 40%
Smanjite svoju potrošnju u gradu za do 40% u poređenju sa vozilom na gorivo. Kroz regenerativno kočenje, naš E-TECH motor je opremljen električnom tehnologijom koja vam omogućava da maksimalno koristite električnu vožnju. Kočenjem i usporavanjem obnavlja se energija tako da možete još duže da uživate u prednostima hibridne vožnje, istovremeno smanjujući potrebu za dopunjavanjem goriva!
Uživajte u hibridnoj tehnologiji
Renault Dacia Nissan Srbija | Uživajte u hibridnoj tehnologiji
Otkrijte hibridnu tehnologiju bez kompromisa! Naš E-TECH motor je dostupan na našim najpoznatijim modelima tako da možete da iskoristite prednosti optimizovane električne vožnje bez kompromisa po pitanju dizajna ili snage vaših omiljenih modela.