Servis Renault, Dacia i Nissan vozila

Auto servis za Renault, Dacia i Nissan vozila
Renault, Dacia i Nissan auto-servis
Zakažite servis
Auto servis za Renault, Dacia i Nissan vozila

Renault, Dacia i Nissan auto-servis

Ovlašćeni auto-servis za Renault, Dacia i Nissan vozila. Vaš auto je siguran u našem servisu!

Auto-servis
 
Firma HIT AUTO poseduje najmoderniju servisni centar i dijagnostičku opremu poslednje generacije koji se nalazi na dve lokacije u Beogradu: Statro sajmište i Vidikovac. U servisu obavljamo sve vrste servisnih usluga počev od redovnog malog i velikog servisa vozila, pa do najsloženijih mehaničarskih i električarskih radova na vozilima.
 
U cilju što kvalitetnije usluge, svaki kvar na vozilima prvo pažljivo proučavamo pomoću dijagnostičke opreme. Nakon toga, klijentima pružamo uvid u dijagnostiku kvara i dajemo savet o načinu i vrsti popravke koje je potrebno izvršiti kako bi se posao kvalitetno uradio.
 
Koja market i tipove vozila možete servisirati u našem auto-servisu?
 
U našem auto-servisu moguće je održavanje i servisiranje svih vrsa, tipova i marki vozila.
 
Zašto da servisirate auto u našem auto-servisu?
 
Dugogodišnje iskustvo, stečeno znanje i konstantna obuka kadrova čine nas apsolutno sigurnim u kvalitet i rezultate našeg rada. Svakom poslu pristupamo maksimalno odgovorno, uz prethodne pažljive analize problema na vozilu.

Molimo vas da pogledate 7 ključnih razloga zašto da servisirate vaše vozilo u HIT AUTU:
 
  1. Lični prijem i savetovanje po meri - zadatak naših savetodavaca jeste da vam pruže sva objašnjenja potrebno za ispravno korišćenje i održavanje vašeg vozila.
  2. Ugranja originalnih rezervnih auto-delova - HIT AUTO nudi 100% pouzdane originalne i zamenske rezervne auto-delove koji obezbeđuju kvalitet i bezbednost vašeg vozila.
  3. Garancija na sve usluge - HIT AUTO nudi garanciju od godinu dana za ugrađene rezervne auto-delove i pružene servisne usluge.
  4. Stručni kadrovi - naš tim je sastavljen od najboljih stručnjaka za održavanje, dijagnostiku i servisiranje vozila. Naši tehničari su obučeni tako da poznaju vaše vozilo do najmanjih sitnica.
  5. Specifični alati i najmodernija oprema - naš auto-servis poseduje alate i opremu poslednje generacije, koji su oblikovani za vaše vozilo i prilagođeni njegovim karakteristikama.
  6. Transparentnost usluga - Naše cene su transparentne za sve vrste usluga. Pre svake intervencije i servisa vozila, mi uredno obaveštavamo kupca o cenama naših usluga. 
  7. Sertifikovani serviseri - Zaposleni u HIT AUTU kontinuirano se obučavaju i upoznaju sa svim tehnološkim inovacijama na Renault, Dacia, Nissan i drugim vozilima.
Ponosni smo na naš kvalitet i znanje, i zato vas pozivamo da se oslonite na nas za sve usluge servisiranja i održavanja vašeg vozila.

Da li pružamo garancije na sve vrste servisnih usluga?
 
Za sve tipove servisnih usluga u auto centru pružamo garanciju, kao i na auto-delove koje ugrađujemo ili menjamo na vašem vozilu.

U potpunosti smo posvećeni razumevanju uzroka i prirode problema na vašem vozilu. Nijedan posao nikada ne započinjemo bez vašeg odobrenja i potpunog razumevanja onoga što bi trebalo da radimo. Upravo zato, s punim pravom i sigurnošću nudimo 100% garancije na sve servisne usluge i auto-delove. 

Kako da nas kontaktirate?
 
Za sve dodatne informacije vezane za servisiranje vozila ili zakazivanje termina za servis molimo vas pozovite nas na 011 2018 011.
.

Želite da servisirate vaše vozilo?

Zakažite servisiranje vašeg vozila odmah

Kada je vašem vozilu potrebno održavanje ili popravka, ne želite da potrošite više vremena nego što morate. Naši servisni centri rade radnim danima od 8-16h i subotom od 9-14h.

Kontaktirajte naš servisni tim da zakažete termin ili da se raspitate o našim uslugama.

Pozovite nas odmah!

 

HITAUTO | SERVIS

Ovlašćeni auto servis

Zakazivanje

Zakažite probnu vožnju i servis vašeg vozila odmah!

Finansiranje

Mini kredit za servisne usluge

Kredit

Zanima vas kako da brzo i efikasno uzmete kredit za kupovinu novog auta?

Više
Operativni leasing

Nemate dovoljno novca za novi auto? Kako da brže i jeftinije dođete do kola?

Više
Finansijski leasing

Želite da saznate više o finansijskom lizingu i anuitetnim planovima otplate vozila?

Više