Renault Dacia Nissan Srbija | Zašto održavati auto u Hit autu?

Renault Dacia Nissan | Zašto održavati auto u HIT AUTU?
Zašto održavati auto u HIT AUTU?
Zakažite servis
Renault Dacia Nissan | Zašto održavati auto u HIT AUTU?

Zašto održavati auto u HIT AUTU?

HIT AUTO je ovlašćeni auto-servis za servisiranje i održavanje Renault, Dacia i Nissan vozila

Dugogodišnje iskustvo, stečeno znanje i konstantna obuka kadrova čine nas apsolutno sigurnim u kvalitet i rezultate našeg rada. Svakom poslu pristupamo maksimalno odgovorno, uz prethodne pažljive analize problema na vozilu.

Molimo vas da pogledate 7 ključnih razloga zašto da servisirate vaše vozilo u HIT AUTU:
 
  1. Lični prijem i savetovanje po meri - zadatak naših savetodavaca jeste da vam pruže sva objašnjenja potrebno za ispravno korišćenje i održavanje vašeg vozila.
  2. Ugranja originalnih rezervnih auto-delova - HIT AUTO nudi 100% pouzdane originalne i zamenske rezervne auto-delove koji obezbeđuju kvalitet i bezbednost vašeg vozila.
  3. Garancija na sve usluge - HIT AUTO nudi garanciju od godinu dana za ugrađene rezervne auto-delove i pružene servisne usluge.
  4. Stručni kadrovi - naš tim je sastavljen od najboljih stručnjaka za održavanje, dijagnostiku i servisiranje vozila. Naši tehničari su obučeni tako da poznaju vaše vozilo do najmanjih sitnica.
  5. Specifični alati i najmodernija oprema - naš auto-servis poseduje alate i opremu poslednje generacije, koji su oblikovani za vaše vozilo i prilagođeni njegovim karakteristikama.
  6. Transparentnost usluga - Naše cene su transparentne za sve vrste usluga. Pre svake intervencije i servisa vozila, mi uredno obaveštavamo kupca o cenama naših usluga. 
  7. Sertifikovani serviseri - Zaposleni u HIT AUTU kontinuirano se obučavaju i upoznaju sa svim tehnološkim inovacijama na Renault, Dacia, Nissan i drugim vozilima.
Ponosni smo na naš kvalitet i znanje i zato vas pozivamo da se oslonite na nas za sve usluge servisiranja i održavanja vašeg vozila.

Želite da servisirate vaše vozilo?

Zakažite servisiranje vašeg vozila odmah

Kada je vašem vozilu potrebno održavanje ili popravka, ne želite da potrošite više vremena nego što morate. Naši servisni centri rade radnim danima od 8-16h i subotom od 9-14h.

Kontaktirajte naš servisni tim da zakažete termin ili da se raspitate o našim uslugama.

Pozovite nas odmah!

 

HITAUTO | SERVIS

Ovlašćeni auto servis

Zakazivanje

Zakažite probnu vožnju i servis vašeg vozila odmah!

Finansiranje

Mini kredit za servisne usluge

Kredit

Zanima vas kako da brzo i efikasno uzmete kredit za kupovinu novog auta?

Više
Operativni leasing

Nemate dovoljno novca za novi auto? Kako da brže i jeftinije dođete do kola?

Više
Finansijski leasing

Želite da saznate više o finansijskom lizingu i anuitetnim planovima otplate vozila?

Više